Kieli

Rekisteröintilomake

Tällä lomakkeella voit anoa käyttäjätunnukset extranettiin.

Sivujen käyttöä koskevat seuraavat ehdot. Kun rekisteröidytte sivuille hyväksytte samalla alla mainitut ehdot.

Koivunen Extranetin sisältämät tiedostot, tekstit, piirrokset, valokuvat ja tuotemerkit ovat Koivunen Oy:n tai sen yhteistyötahon omaisuutta ja ne on suojattu tekijänoikeuslain nojalla. Materiaalin luvaton kopioiminen tai uudelleen tuottaminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Koivunen Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Käyttäjä voi kuitenkin tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista henkilökohtaiseen käyttöön tai kaupalliseen käyttöön, kun materiaalia hyödynnetään Koivunen Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden tuotteiden tai palveluiden myyntiin tai markkinointiin. Sivuilla voi olla lisäksi osia, joihin sovelletaan muita erityisiä ehtoja.

Palvelun ja näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sitoumuksetta ja sellaisenaan". Koivunen Oy käyttää sivuja laadittaessa luotettavina pitämiään lähteitä ja pyrkii sivuja laadittaessa mahdollisimman suureen huolellisuuteen mutta ei vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta. Koivunen Oy:n www-sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Koivunen Oy pidättää oikeuden muuttaa näiden sivujen sisältöä tai sulkea ne. Koivunen Oy ei vastaa sivujen sisällön, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai kuluista.

Koivunen Oy ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta. Niiden sivujen sisällöstä, joille on Koivunen Oy:n sivuilta linkki, vastaa niiden laatija.

Koivunen Oy käyttää sivuja laatiessaan virussuojausta, mutta ei takaa, että palvelu on täysin viruksista vapaa.

Copyright © Koivunen Oy 2017. Kaikki oikeudet pidätetään

Kategoria (valitse mihin ryhmään kuulut):
Asiakasnumero:
Yrityksen nimi: *
Etunimi: *
Sukunimi: *
Lähiosoite: *
Postinumero: *
Postitoimipaikka: *
Puhelin: *
Sähköpostiosoite: *
Yhteyshenkilö: *
Hyväksy käyttöehdot
Käyttöehdot